2012. január 5., csütörtök

Boldog új évet!/Játék

         Boldog új évet!Akinek 2011 jó év volt annak azért,hogy hasonlóan jó legyen 2012 is,akinek nem volt jó anak pedig azért,hogy ez az év sokkal boldogabb legyen.
Igy az év elején talán illene számadást késziteni az elöző évről,de az az igazság,hogy nagyon nincs amiről úgyanis az idén összesen 2 rendelésem volt,viszont töletek nagyon sok kedvességet,jó szót és két dijat is kaptam 2011-ben amiért nagyon hálás vagyok.

        Valamikor amikor beiratkoztam az egyetemre az volt minden vágyam,hogy legyen egy online vállalkozásom amivel némi pénzt kereshetek ,hogy minden költségemet ne a szüleim keljenek fizesenek,igy jutottam ara,hogy mivel kis koromban is szerettem kézműveskedni igy megprobálkozok ezzel.Hát legyünk öszinték ez nem jöt össze.A kézművesség még csak-csak hiszen sokat fejlödtem az első darabok óta,viszont pénzt keresni háááát....na azt nem igazán sikerült.Az edigi megrendeléseim árából körülbelül 3 Milka csokit vagy egy három fogásos ebédet tudnék venni úgy,hogy ez a "Mentsük meg a mamiékot a saját eltartásomtól" projekt nem jöt össze.De varrni még igy is szeretek,hiszen mindkét szülöm évekig azzal kereste a kenyerünket és engem is rengetegszer elvitek a varrodába és hát a sorsát senki sem kerülheti el.
Néha ezért kicsit el is keseredek,hogy nem jó irányba haladok és senkinek sem kellenek az én egyedi kézzel készitett és varrt termékeim,de valahogy ilyenkor mindig történik valami jó,valami pozitiv egy hozzászolás,egy dicséret,egy dij ami újra jó kedvre derit és pozitivan taszit előre.

     Ezt megköszönve egy játékot szeretnék hirdetni.

A játék feltétele: tervezetek egy ékszert vagy kozmetikai táskát vagy kulcstartót vagy kitüzőt vagy telefon tartót és küldjétek el a larakezmuvessarok@gmail.com e-mail cimre vagy töltsétek fel a kézműves sarok facebook oldalára a Játék cimű albumba.A rajz készithető kézzel és számitógéppel is.
A játé határideje 2012 januar 20.

I.helyezet nyereménye: 1 Tilda nyuszi (nem ez,ezt nem én készitettem) és egy 2500 Ft-os azaz 37 lej értékű vásárlási utalvány.

II.helyezet nyereménye: egy 2000 Ft az az 30 lej értékű vásárlási utalvány.

III.helyezet nyereménye: egy 1500 Ft az az 22 lej értékű vásárlási utalvány.

      Az utalvány beváltható a tervezet termékre vagy szabadon is választható.
Amenyiben az első nyertes  nem igényli a nyuszit akkor a második helyezet kapja,ha ő sem igényli akkor a harmadik,ha pedig ő sem akkor kisorsolom a többi játékos között.

     Az első nyertest én választom ki az szerint,hogy melyik nyeri el a legjobban a tetszésemet,a másik ketőt pedig kézzel sorsolom ki.(Nem bizom egy gépre a szerencsétek,inkább a kezembe veszem a szerencsét.) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése