2010. október 6., szerda

Már jobban vagyok-Alkotásaim

Szerencsere most mar jobban vagyok.Kedves Boldogsag var koszonom a jo kivansagodat.Kicsit meg folyik orom,kohogok,de mar csak egyre jobban leszek.Regebb soha nem szedtem volna gyogyszert,de most anyira fajt a torkom,hogy azt mondtam,hogy muszaly gyogyszert vegyek be.Mikor kezdet fajni a torkom de meg nem volt mas jele a hulesnek akkor paracetamolt szedtem,de az semit nem segitett.Aztan edesanya a gyogyszertarba kert egy gyogyszert,ami erosebb,mint a Paracetamol es a Bioflu nevu gyogyszert ajalottak.Mar ket szem utan ereztem,hogy nincs az a huleses erzes a fejemben es a torkomban.Meg mielot meghultem volna alkottam is.
Találtam egy nyakláncot,ami elvolt szakadva:Még a nagymamámé volt,de önmagában nem tetszet a lánc és a gyöngyök se,de semi esetre sem akartam kidobni már a nagymamám emléke miat sem.Igy füztem egy karkötőt belöle,ami igy már tetszet.Vasárnap hálaadás ünnepe volt nálunk igy a temlomban debütált a karkötöm.Sikerre is volt,legalább is nagynénémnál mindenkép.


De mivel nyaklánc volt igy még maradt gyöngy,és még szerettem volna késziteni még belöle valamit,ami kiegésziti: egy medált.Még a nyáron vettem egy csomag zöld tekla gyöngyöt a Kreativ Studioba azért,hogy nyakláncot készitsek belöle,de végül is nem let belöle semi.Majd vettem egy csomag barack tekla gyöngyöt,szintén nyakláncot szerettem volna belöle,de mivel nem tudtam befoglalni a gombot,amit szerettem volna igy most mindakét csomag gyöngyöt felhasználtam.Egyik mintát sem néztem könyvből vagy netről,hanem mindegyik saját elképzelés alapján készitettem.Szerencsére jo fantáziával vagyok megáldva.



Majd elkészittem a gyürüt is,mert imádom a gyürüket,és ha már szet akkor legyen bene az is.


Majd a megmaradt gyöngyökből füztem egy másik karkötöt,de még nincs teljesen kész ugyanis még egyszer végig kell füzzem damillalmű,hogy legyen tartása.


Ezt a csomag gyöngyöt Gabriellától kaptam a K.É.K játék keretén belül.Ezekből használtam fel a mésodik karkötömhöz is a swarowskit és a nagy sárgát.


Majd ha már a befoglalás nem is ugy sikerült ahogy szerettem volna mégis elkészitettem a nyakláncot.A medált késöbb fogom közétenni ugyanis kitaláltam egy medált,ami még nncs teljesen kész.


És már készittem azokat a fülbevalokat is,amiket felszeretnék ajálani az árverésre,amit az iszapkatasztrofa károsultjainak megsegitésére (az iszaposoknak ahogy az egyik ismerösöm mondja) tartunk.


2 megjegyzés:

  1. Szia Lara! Például egy ilyen karkötőnek nagyon örülnék, mint amilyen ez a nyaklánc :) Ha ez megfelelő neked csere értékben? Köszi szépen, honfiviki

    VálaszTörlés
  2. Igen megfelel,de ez nem tul keves a ket csomag gyongyert?Valasz meg valamit melle.Mondjuk egy nyaklancnak orulnel a karkoto melle?

    VálaszTörlés