2011. március 18., péntek

Ezúton szeretném megmagyarázni...

,hogy miért volt az elöző két bejegyzésem személyre szoló és el is tünt egy nap alat.Azért,mert kaptam egy megrendelést egy olyan nyakláncra,amin irja a megrendelő nevét,de a megrendelőm mesze lakik tölem igy csak igy tudtam megmutattni még átadás elött illetve egyeztetni a részleteket.Igy joval egyszerübb is volt megmutatni a kedves megrendelőnek a nyakláncot.
Ime a nyaklánc:
Ha mégsem sikerült tul olvashatóra a medál a fotón akkor elmondom,hogy a megrendelőm bece neve Penge igy ez található a medálon.

Kivolt szabva egy fánk alaku kulcstartóm,amit már itt volt az ideje ,hogy elkészitsek. (Szörnyen hallogatós és ráérős vagyok,sajnos ez az egyik hibám.) De nincs kinek oda ajándékozzam igy itt szeretném felajálani ha valakinek tetszik.Nem tudom,hogy menyit ér ajánljatok anyit amenyit szerintettek megér.Ha több jelentkező lesz rá akkor a legtöbbet ajánló fogja kapni.A postaköltséget én állom.
Az akció vége március 22.
Szerettem volna ha a férfiaknak és a nőknek is egyaránt megfelel igy ilyen diszitést kapot,de szivesen kicserélem bármilyen szinű gyöngyre.





2 megjegyzés:

  1. Kerlek irj egy e-mailt a monyokard@freemail.hu cimre, hogy tudjuk megbeszelni a pif reszleteit. Irtam e-mailt is mar nagyon reg(oktoberben) es azota sem jeleztel vissza. Ha nem tudom, hogy hova kuldjem, akkor nem tudom elkuldeni.

    VálaszTörlés
  2. Noémi,irtam e-mailt neked.Elnézést,hogy figyelmen kivül hagytam az e-mailedet korában,de anyi a hirlevelem,hogy nem vettem észre.Ezért létre hoztam még egy e-mail cimet.
    Ezen biztos ,hogy válaszolok 2 napon belül. larakezmuvessarok@gmail.com

    VálaszTörlés